top of page
Rreth meje

 Es-selamu alejkum (Paqja qoftë mbi ju)

 

Emri im është Mwinyi Habib.

 

Unë kam qenë gjithmonë i apasionuar pas  magjia ime  dhe si magjistar! Në një formë kaq të fuqishme të shtyrë shpirtërisht; Unë besoj në plotësimin e rrethit, në ndihmën e të tjerëve përmes hedhjes së magjisë dhe dhënies së udhëzimeve shpirtërore si asnjë magjistar tjetër. Magjitë e dashurisë egjiptiane,  Magjitë egjiptiane të parave dhe magjitë e llotarisë dhe ekzorcizmi me ndihmën e xhinit/xhinit ose xhinit të mirë

Unë mund t'ju ndihmoj të merrni xhindin / xhindin ose xhinin më të mirë që mund t'ju plotësojë çdo dëshirë që dëshironi pa asnjë mbrapsht apo ndonjë pasojë si magjistar, detyra ime është t'ju gjej xhinin / xhinin ose xhinin më të mirë që do t'ju ndihmojë të përmbushni ju ëndrrat dhe dëshirat

Çdo ditë, njerëzit kanë nevojë të kuptojnë drejtimin e tyre dhe të zgjidhin problemet. Në vendet e gabuara njerëzit shikojnë dhe më pas zbulojnë kur arrijnë tek unë, magjitë se puna dhe udhëheqja shpirtërore janë reale. Qasja ime shpirtërore është shumë tradicionale, duke kombinuar fuqitë e fuqishme të xhind/xhinit ose xhinit, udhëheqjen shpirtërore dhe drejtimin fizik në një. A duhet që një person të dëgjojë dhe të mësojë nga vetja se si funksionojnë fuqitë e xhindëve / xhinëve ose xhindëve, duke përdorur magjitë e mia të fuqishme të xhindëve dhe duke punuar në mënyrë proaktive në udhëtimin e tyre shpirtëror. Ata do të zbulojnë se fuqia ishte brenda tyre gjatë gjithë kohës për të ndryshuar problemin. Unë kurrë nuk kam pasur një klient të pakënaqur!

Shefi Habib është një psikik i lindur natyral dhe
  Drejtues egjiptian i magjisë. Nipi i parë i çdo brezi të dytë merr këtë dhuratë të qartë dhe aftësi për të sjellë në mendje shpirtrat ose ndonjë entitet p.sh. Që kur linda, gjyshi im ka qenë një mentor me ndikim për të më mësuar njohuritë e lashta dhe magjinë tradicionale të linjës sime të gjakut të Mjeshtrit Akychi.

përmes
  Magjia egjiptiane bën nderime, kam parë ndikimin e tij të mahnitshëm të energjisë në mbarë botën. Reputacioni i tij është aq i jashtëzakonshëm, saqë mund të shpresoj vetëm t'ia mbash emrin e tij. Unë tani vazhdoj përgjegjësitë për të ndihmuar njerëzit që më në fund të përjetojnë lumturinë, me aftësitë e xhindëve për të performuar  Magjitë e dashurisë egjiptiane,  Magjitë e parave egjiptiane,  Magjitë e mbrojtjes egjiptiane dhe magji të tjera magjike.

Besoj se çdo problem ka një zgjidhje. Aftësia është gjithmonë aty. Nuk ka rëndësi rrethanat tuaja, burimet financiare apo lloji i sfondit familjar që keni në jetë. Faktori numër një në udhëtimin tuaj shpirtëror është vetë-imazhi dhe besimi juaj personal. Nuk duhet të ketë një ditë që ju të dyshoni nëse keni aftësinë për të arritur ëndrra të mëdha. Është vetëm një çështje se si dhe gjetja e zgjidhjeve. Aftësia është gjithmonë aty.

Ju ftoj të shikoni mbi mua
  Dashuria egjiptiane bën magji për të kuptuar fuqitë dhe aftësitë e mahnitshme të xhinëve që mund të bëjnë për njerëzit. Shefi Habib ka qenë magjistar për disa vite dhe së fundmi fitoi çmimin për magjistrimin më të mirë të vitit për shkallën e tij të lartë të suksesit dhe kënaqësinë e klientit.

bottom of page