top of page

 Unaza autentike metafizike të xhinëve dhe hajmali. Kontakt

NA KONTAKTONI

xhind-thirrja.com

Sukses! Mesazhi u mor.

Shefi Habib:

Telefoni: Telefononi ose Whatsapp:

+27817592768

 

Email: guardiandjinn@gmail.com

 

Afrika e Jugut

bottom of page