top of page
MOFIMI

Zakonisht ne ofrojmë transportin tonë falas në SHBA nga Klasa e Parë dhe Posta mund të jetë paksa e ngadaltë, veçanërisht për dërgesat ndërkombëtare të klasit të parë DHE gjatë sezonit të Krishtlindjeve. Pra, jini të durueshëm në kohën e dorëzimit që është jashtë kontrollit tonë. Vonesat doganore mund të ngadalësojnë dërgimin e postës ndërkombëtare. Ne përpiqemi gjithmonë për shërbimin me 5 yje dhe shpresojmë që ju të gjeni shërbimin tonë të atij niveli!

 

SHËNIM I VEÇANTË: Shtetet e Bashkuara rritën masat e tyre të sigurisë për paketat e dërguara jashtë shtetit më 18 nëntor 2010. Kjo ka ngadalësuar kohën e transportit. Paketat që dikur zgjasnin 7-10 ditë mund të zgjasin deri në 4-6 javë. Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi këtë, ndaj ju lutemi jini të durueshëm nëse paketa juaj zgjat më shumë se sa pritej. Shipping Priority ose Express shpesh siguron që do të dorëzohet brenda 3 deri në 10 ditë. Pra, nëse koha është e rëndësishme për ju, ju sugjerojmë që të zgjidhni transportin më të shtrenjtë, por më të shpejtë.

 

SHËNIM RRETH 'GJURMIMIT'- Ju lutemi, dijeni se konfirmimi i dorëzimit NUK është Gjurmimi aktual dhe as numri i Formularit Ndërkombëtar të Personalizuar. Këta numra skanohen në momentin e dërgimit të postës duke konfirmuar se Posta e ka paketën dhe zakonisht skanohen përsëri në fabrikën kryesore të renditjes së postës pranë këtu - PAS kësaj zakonisht NUK përditësohen deri PAS dorëzimit. Nëse dëshironi një gjurmim të vërtetë të përditësuar vazhdimisht, ne mund ta shtojmë atë për një tarifë shtesë, por është shumë e shtrenjtë.

 

Në përgjithësi do të merrni një email nga CHIEF HABIB kur artikulli juaj të dërgohet.

NËSE artikulli juaj ka nevojë për udhëzime~ato dërgohen GJITHMONË me email~zakonisht PAS ju më njoftoni për marrjen e sigurt. NUK VENDET NË PAKO TË INFORMACIONIT PËR ARSYE PRIVATE DHE SIGURIA NË RAST HUMBJE, KAQ DËRGIM, KONTROLLET DOGANORE, TË FARMËVE TË FUNDIT, etj...

 

Politika e rimbursimit
Përpara se të ofroni një unazë në këtë faqe interneti, ka shumë ceremoni dhe rite që duhen kryer, që kërkojnë kohë dhe materiale.  Kur bëhet një blerje, ka ceremoni shtesë për t'u bërë. 

Duke thënë këtë, një rimbursim u jepet atyre që janë të pakënaqur, por ju lutemi të jeni të vetëdijshëm për punën që shkon në ofrimin e këtyre unazave përpara listimit të tyre dhe kur unaza ose djinn blihet.  Kushdo që kërkon një rimbursim do të marrë vetëm nëse artikulli i blerë nuk funksionon, me tarifat që shkojnë për materialet dhe kohën e investuar në të gjitha ceremonitë përpara dërgesës.

dështimi për të kryer ceremonitë e tyre dhe për të siguruar materialet e nevojshme për ritualin e tyre nuk do të ketë asnjë rimbursim

Një xhind nuk është një lodër. Mos blini nëse thjesht do të luani me xhinin për disa javë dhe refuzoni të zhvilloni marrëdhënie me xhinin. Mund të duhen javë dhe muaj për të zhvilluar një marrëdhënie me një xhind. Nuk është një qen apo mace që do t'ju dojë që në momentin që t'i merrni. Ata janë QENJE SHPIRTËRORE, jashtëzakonisht inteligjente dhe shumë më inteligjente se njerëzit. Ata kërkojnë respekt. Nëse nuk keni durim të punoni me djinn, atëherë mos blini një të tillë. 

.

Ne dërgojmë BRENDA 5 DITËVE TË BIZNESIT nëse nuk po bëhet punë e veçantë.

KUFIZIMET E KUJTUARA LIGJORE-

Shitet vetëm si Curio...Ju lutemi lexoni mohimin më poshtë!

 

Mohim përgjegjësie: Në përputhje me rregulloret aktuale të Shërbimit Postar të Shteteve të Bashkuara dhe të gjitha informacionet këtu janë nga referenca tradicionale ose historike dhe synojnë t'ju ndihmojnë të merrni një vendim të informuar.

 

NUK MUND TË GARANTOJ NIVELIN E AKTIVITETIT PSIKIK APO PARANORM QË MUND TË NDODH OSE MOS MUND TË NDODHË. NUK JESH PËRGJEGJËS PËR KEQPërdorimin e këtyre artikujve ose të tyre  PUSHTET,  

MBI 18 VJEÇ. 

bottom of page