top of page
Khodam / Muwakil: The Mysterious Truth Revealed
Khodam / Muwakil:  E vërteta misterioze e zbuluar
Khodams, Engjëjt & Xhennet.

Khodam është një fjalë nga Al Hikmah (Magjia Islame) që do të thotë shërbyes ose ndihmës. Të njohur edhe si Engjëjt Hafadoh, ata janë midis Xhinëve (Xhinëve) dhe Engjëjve. Ndryshe nga Xhinët, ata janë gjithmonë të mirë dhe qeniet më të larta në fuqi shpirtërore, gjithmonë mund të kapërcejnë problemet e shkaktuara nga Xhindi i keq. Aty ku një engjëll shihet si një fuqi universale dhe jo si personale, Khodam është ekuivalenti personal. Ju mund ta krahasoni këtë me nocionin më popullor të një engjëlli kujdestar. Khodams ofrojnë mbrojtje personale dhe shkaktojnë rritje shpirtërore dhe ndriçim. Ata janë qenie të fuqishme drite të siguruara nga Allahu me qëllimin e vetëm për të na mbrojtur,

duke përmbushur nevojat tona dhe duke ndihmuar rritjen tonë drejt iluminizmit. Si të tilla, Khodams janë diçka pa të cilën askush në një udhëtim shpirtëror nuk duhet të jetë.

Duke punuar me një Khodam

Përveç mbrojtjes, Khodams gjithashtu ofrojnë udhëzim, rritje shpirtërore dhe fuqi shëruese. Udhëzimet shpesh vijnë përmes një zëri të brendshëm, përmes ëndrrave ose në mënyrë të pandërgjegjshme ju çojnë në situata të dobishme. Fuqia e një Khodam ju mundëson gjithashtu të shëroni dhe mbroni të tjerët, dhe të dëboni demonët dhe të hiqni magjinë e zezë.
Marrja e një Khodam si ndihmësi juaj shpirtëror është e lehtë. Fuqia përcillet nga një Mjeshtër i shkencës Al Hikmah dhe ka vetëm disa lutje të thjeshta që ju duhet t'i kryeni çdo ditë për ta mbajtur atë. Lutjet në përgjithësi janë në gjuhën arabe, por mjaft të shkurtra për t'u mësuar lehtë. Edhe pse nëse dëshironi të bëheni Mjeshtër dhe t'ua kaloni Khodams të tjerëve, disiplina është shumë më intensive.
Ka nivele të ndryshme të Khodam. Khodamët më të lartë nuk mund të komandohen, por punojnë automatikisht për t'ju mbrojtur, për t'ju udhëhequr dhe për t'ju ngritur drejt ndriçimit. Ka ndihmës të tjerë Khodam të cilëve mund t'u kërkohet të kryejnë detyra të veçanta ose të plotësojnë dëshirat. Thuhet se ata i çojnë lutjet tuaja tek Allahu dhe sigurojnë që ato të dëgjohen. Rastësisht, nuk duhet të jesh musliman për të fituar një Khodam. Ata përshtaten me çdo traditë dhe do të ndihmojnë këdo që është në një udhëtim shpirtëror.

Ngrihu nga hiri dhe siguron sukses për të gjitha fillimet e reja! Sapo krijohet një khodam, ai ofron frymëzim, motivim dhe guxim për të manifestuar gjithçka që dëshironi! Magjia e tij e Fuqishme anulon bisedat negative për veten dhe sjelljet shkatërruese, duke lejuar Veten tuaj më të Lartë të dalë përpara dhe të lulëzojë! Është plotësisht i ngarkuar me një energji të fuqishme magnetike që tërheq Bollëkun te zotëria e tij dhe ju mbush me pasuri, fuqi dhe mundësi! Çdo ditë ju me këtë khodam të mahnitshëm, do të bëheni gjithnjë e më të fuqishëm! Fuqitë tuaja natyrore Paranormale do të dalin përpara dhe do të jenë lehtësisht të arritshme për ju! Ju do të keni kontroll të plotë mbi domenin tuaj!

Këtu janë vetëm disa nga fuqitë ose aftësitë metafizike  Vullneti Khodam  Oferta për zotërinë e tij:

Urime të plota!

 

Fitoni aftësi të fuqishme psikike!

 

Pastroni aurën tuaj dhe ekuilibrin çakrat!

 

Shihni në të ardhmen!

 

Mbani energjitë e liga larg jush dhe të dashurve tuaj!

 

Largoni përgjithmonë energjitë negative!

 

Shfrytëzoni përfitimet e Bekimeve eksponenciale të Dritës së Bardhë!

 

Fitoni prosperitet, pasuri dhe bollëk!

 

Sukses, fuqi dhe mundësi!

 

Dhe shumë më tepër!

 

DHE SHUMË MË SHUMË!

Fuqizimi i Khodam

Ju do ta përjetoni fuqizimin Khodam në shumë mënyra. Së pari, i gjithë trupi juaj gumëzhin me energji shpirtërore. Në përgjithësi ndiheni më të lumtur dhe më pozitivë, më energjikë dhe shëndeti mund të përmirësohet në mënyrë dramatike. Ju e gjeni mendjen tuaj më të qartë, kështu që inteligjenca rritet dhe ju bëni zgjedhje më të mençura. Ëndrrat bëhen më të qarta dhe shpesh ofrojnë udhëzime. Ndërsa kthjelltësia zhvillohet, ju mund të filloni të jeni të vetëdijshëm për komunikimin e Khodamit me ju. Krahas gjithë kësaj, fati juaj do të përmirësohet, do të vijnë më shumë mundësi pozitive dhe do të zgjidhen problemet. Natyrisht, problemet vërtet të vështira mund të kërkojnë më shumë kohë për t'u zgjidhur, dhe më pas është e dobishme të përsëriteni lutjet më intensivisht derisa problemi të përfundojë.
 

Nëse tentoni të keni probleme të mëdha për të kapërcyer, gjithmonë mund të keni më shumë se një Khodam. Ju mund të keni një ndihmës të përgjithshëm Khodam si dhe një Khodam engjëllor të nivelit të lartë. Për fuqi shtesë, ju mund të keni një Mbret engjëllor Khodam, por kjo kërkon lutje intensive për ta ruajtur. Nëse jeni të gatshëm të bëni disiplinat shpirtërore, qielli është kufiri.

20,000,0 dollarë

bottom of page