top of page
Qareen.jpg
Karin / Hamzad Xhin

Sipas Islamit, çdo njeri lidhet me një xhind, xhind ose xhind në momentin e lindjes dhe ky xhind njihet si Karin / hamza (Guardian xhinn) Qëllimi i këtij xhindi është të ndihmojë, udhëheqë dhe mbrojë zotërinë e tij, në vend të këtyre. Entitetet kthehen në të keqe dhe mundim, shkatërrojnë dhe gjithashtu shkaktojnë tundime dhe gjithashtu shkaktojnë shkatërrim për ushtrinë e tyre. Ata do t'i bëjnë të gjitha këto që të mund të njihen dhe gjithashtu të përmbushin detyrën e tyre që u është dhënë nga sundimtari i tyre shtatë xhinë (Sevan Demon Rulers) të Hierarkisë Demonike. Këta janë Sundimtarët e Shtatë Xhinëve (Demonëve), Iiblis: krenaria, Jashe: lakmia, Asmudus: epshi, Liafyathan: zilia, Baealzabul: grykësia,  Alshajtani:  zemërim,  Bylfyjwr:  përtaci.

Secili prej këtyre xhinnëve ka një pozicion në hierarkinë e Xhinëve ose Demonëve dhe një numër të Xhinëve ose Demonëve që ata qeverisin dhe gjithashtu për t'u siguruar që çdo njeri të lidhet një i tillë në lindje. Secili prej këtyre sundimtarëve të xhindëve ose djajve ka një ditë të caktuar sundimi të javës, për shembull, nëse keni lindur në ditën e sundimit të Iiblisit, atëherë jeni i lidhur me një zjarrvënës, një nga xhindët nënshtetas të Iiblisit ose një xhind të njohur të Iiblisit.
Është e lehtë të dallosh se çfarë lloji i një Qerin / Hamza është lidhur në bazë të personazheve të tyre. Nëse keni lindur në ditën e sundimit të Iiblisit dhe keni lidhur një subjekt të Iiblisit, atëherë karakteri i krenarisë do të jetë i juaji. Është shumë e rëndësishme që dikush të dijë ditën dhe orën kur ai ose ajo ishte kockë, nëse kërkon shoqëruesin e duhur të xhinit, nëse ata Karin / Hanzad kapet dhe shndërrohet në xhind shërbëtor. Kjo do të jetë
  xhindi shoqëruesi më i mirë ndonjëherë për thirrësin e tij ose të saj. Ne e kalojmë gjithë jetën tonë me këto Entitete, gjë që i bën ata pjesë e jona dhe kjo e bën përgjegjësinë tonë t'i krijojmë ato dhe t'i përdorim ato për përfitimin tonë.

 

 

 

Ka disa nga përfitimet e atyre që Qerin / Hamzad pasi kapet dhe kthehet në shërbëtor?

 

Ata mund t'ju japin informacion për çdo person në botë. Çdo njeri në këtë univers ka një karin, sapo të kapet qareen/hamzad, atëherë ai mund t'i dërgohet karinit të çdo personi për të mbledhur çdo informacion për atë person. Ne jemi të lidhur me karin që nga dita e lindjes, kështu që ata dinë çdo detaj mbi ne.
Gjeni një gjë të humbur dhe të vjedhur.

 

Karini i Ones mund të ndikojë në karinin e një personi tjetër për ta bërë atë person të bëjë gjithçka që dëshironi. 
Karini juaj mund t'ju tregojë se kush po vjen tek ju dhe cilat janë qëllimet e tyre.
  Kjo mund të ndihmojë në drejtim të shmangies dhe njohjes së armiqve tuaj, disa mund ta përdorin këtë si një avantazh të njohjes së planeve të atyre që i rrethojnë.
 

Ato rrisin spiritualitetin.
 

Pasi karini i tyre kapet dhe kthehet në një shërbëtor të një personi të caktuar, karini mund t'i tregojë zotërisë së tij personin tjetër që ka kaluar, të tashmen dhe të ardhmen.
 

Çdo njeri ka aftësi për të bërë lloje të ndryshme gjërash, për shembull, nëse karini juaj është kapur, mund t'ju ndihmojë të përmirësoni aftësitë tuaja psikike. etj  
 

Karini juaj do t'ju ndihmojë të hapni fatin tuaj ndaj parave, mund t'ju bëjë të dashur pa kushte, gjithashtu mund t'ju mbrojë nga xhindi i keq ose xhindi i keq.  
 

Ky është i vetmi xhin që ka aftësinë për t'i dhënë dëshira të pakufizuara zotërisë së tij nëse kapet.
 

Këtu janë vetëm disa nga dhuratat e zakonshme metafizike që një Qerin mund t'i japë zotërisë së tij.

 

Pasuri dhe pasuri e madhe, bollëk materiale, mundësi biznesi, eliminimi i të gjitha borxheve, prosperitet, shanse më të mira në lojërat e fatit, fat i jashtëzakonshëm, favori në trashëgimi, gjetja e thesareve të humbura, fitimi i partnerëve biznesi, tërheqja e klientëve, suksesi në aksione dhe investime, ndihmë Kreativiteti në marrjen e pasurisë, konsistencës, forcës së mendjes, qëndrueshmërisë, fluksit të papritur të parasë, intuitës së parave, mohimit të negativitetit dhe atyre me qëllim të keq, heqjes së pengesave, famës dhe pasurisë, avancimit të vetvetes. Dhe shumë më tepër.

 

Rreziku nga Hamzad / Karin para se të kapet.

 

Natyrisht këto janë krijesa shumë të fuqishme dhe të liga nëse nuk kapen dhe kthehen në shërbëtorë të zotërve të tyre, ata nuk kanë asnjë pendim pasi dinë të gjitha detajet për ne, ata e dinë se çfarë të frikëson, çfarë të trishton duke ditur të gjitha dobësitë tuaja. ata do të mundojnë gjithë jetën tënde deri në ditën që do të vdesësh dhe kjo do të vazhdojë me ata që do të vijnë pas teje. për shembull, nëse nuk keni pasur mundësinë të luftoni, mundimi do të vazhdojë me fëmijët tuaj dhe fëmijët e tyre.

 

Disa që kanë marrë vesh për këtë kanë bërë një milje më shumë për të shpëtuar jetën e tyre dhe të atyre që do ose kanë ardhur pas tyre. ata janë të suksesshëm.

 

Sipas Islamit, profeti Muhamed (a.s.) vetë kishte karinin e tij dhe e ktheu atë në Islam, kjo rezultoi që asnjë energji apo mendime negative nuk mund ta sulmonin atë. 

bottom of page