top of page
Cilat janë tre dëshirat që nuk mund të plotësohen nga xhindi
Cilat janë dëshirat?
Mund  Xhinët/Xhinët dhurojnë vërtet dëshira?

 Një ndjenjë që dikush do të donte të kishte ose të bënte diçka ose të shihte të ndodhte diçka; një dëshirë, mall ose prirje e fortë për një gjë të caktuar

Xhinët/Xhinët ose Xhinët njihen si një nga qeniet e pakta paranormale që mund të plotësojnë pothuajse çdo dëshirë.  Të tjerë përfshijnë engjëjt.  Megjithatë ka gjithmonë kufij.  Dëshirat që do të preknin gjërat në një shkallë të gjerë, duke përfshirë planetin, ose Universin, bëjnë që dëshiruesi të dërgohet në një Univers paralel ku dëshira është një realitet.   Përtej kësaj ka tre dëshira që askush nuk lejohet të bëjë, dhe një Xhin / Xhin ose Xhin është i detyruar të mos i plotësojë kurrë nën autoritetin e Paktit të Fshehtësisë Mbinatyrore.

  • ​ Ju nuk mund të dëshironi që dikush të vdesë drejtpërdrejt. Xhindi/xhindi apo xhindi nuk mund të vrasin njerëz. Sidoqoftë, mund të dëshironi të shkoni në një Univers paralel ku një person i caktuar vdiq, ose nuk ekzistonte kurrë në fillim.


 

Këto janë tre dëshira që askush nuk lejohet të bëjë
  • Ju nuk mund të dëshironi të jeni një qenie me dimensione më të larta si Zot, Engjëll, Demon, Xhin / Xhin ose Xhin, etj.  Megjithatë, ju mund të dëshironi të ndryshoni vendet me Xhinin për t'i liruar ata duke e dënuar kështu veten në burg.  Gjithashtu ju mund të dëshironi të jeni qenie paranormale biologjike në këtë dimension.  Kjo mund të përfshijë të qenit mbinjerëzor, i pavdekshëm, vampir, ujk, mumje, zanë, leprechaun, të jesh jashtëzakonisht i pasur etj.  Kjo nuk përfshin disa qenie si Santa Claus që janë gjysmë engjëll. Konsultohuni me Genie tuaj për më shumë informacion.


 

  • Ju nuk mund të dëshironi më shumë dëshira të njohura ndryshe si dëshira të pafundme.  Ju gjithashtu nuk mund të mashtroni duke bërë tre dëshirat tuaja, duke hequr shishen, unazën  ose llambë, dhe më pas rikuperimi i tij përsëri.  Askush nuk mund të bëhet "Mjeshtër" për herë të dytë.  Tre dëshira janë kufiri juaj për jetën.  Megjithatë, ju mund të dëshironi që Xhin / Xhin ose Xhindi të jetë shërbëtori juaj për gjithë jetën duke ju bërë një zotëri të përhershëm.  Magjia e Xhinëve / Xhinëve ose Xhineve kufizohet më pas në detyra të thjeshta si pastrimi i shtëpisë tuaj, përgatitja e darkës, riparimi i gjërave, etj.  Pra, në një farë mënyre mund të arrish dëshira të pafundme, por ato nuk janë diçka aq e mrekullueshme.  Sigurisht që po kurseni kohë dhe para çdo ditë.  Shumë njerëz nuk dinë për këtë zbrazëti.  Xhindi/Xhini ose Xhindi do t'ju tregojnë se cilat tre dëshira nuk mund t'i bëni, por ai ose ajo nuk do të ndajnë klauzolën "Shërbëtori" me ju, sepse ata e urrejnë skenarin e shërbëtorit mbi të gjitha.  Ata më mirë do të ishin të bllokuar vetëm në burgun e tyre për qindra vjet sesa t'ju shërbejnë përgjithmonë.


 

​Tani ju e dini se si t'i përdorni plotësisht dëshirat tuaja nëse jeni me fat që t'i ndodhni një Xhin / Xhin ose Xhin gjatë jetës tuaj.  Vetëm mos harroni të shprehni me kujdes dëshirat tuaja, sepse Xhinët / Xhinët ose Xhinët janë të famshëm për shtrembërimin e fjalëve tuaja në një mënyrë djallëzore. Unë rekomandoj të kontaktoni shefin Habib  një specialist Xhin / Xhin ose Xhini përpara se të bëni këto dëshira.  Në kohët e lashta njerëzit nuk kishin një ndihmë të tillë, por në kohët moderne ju mund t'i drejtoheni profesionistëve të paranormalëve për t'ju udhëhequr përmes rreziqeve të bërjes së dëshirave me xhindët / xhinët ose xhindët e zemëruar të padisiplinuar që e urrejnë mbylljen e tyre të detyruar në shishe dhe llamba.  Mos ngurroni të kontaktoni Shefin Habib për çdo pyetje që ka të bëjë me Xhinn / Xhinën ose Xhinin. Mësoni më shumë rreth Djinn / Jinn ose Genies
Ata që erdhën këtu nën termin e kërkimit "ju uroj të gjithë xhinët" ju them se jo nuk mund të dëshironi që të gjithë të ishin Xhin / Xhin ose Xhin sepse kjo shkel numrin dy më lart.  Ju mund të dëshironi që dikush të ishte diçka tjetër, por kjo thjesht do t'ju transportonte në një Univers paralel ku ai person është tashmë i tillë.  Për shembull, mund të thuash se do të doje që të gjithë në Tokë të ishin vampir, dhe më pas do të transportoheshe në një Tokë paralele ku të gjithë janë në fakt një vampir.  Ndoshta ka pasur një kryengritje të madhe të vampirëve dhe planeti ishte i kapërcyer me çdo njeri që përfundonte i transformuar ose i vdekur.

bottom of page